srijeda, 19. rujna 2012.

Učinci Silverex sapuna

Suzana Levarda
Suzana Levarda, dr. med. spec. dermatovenerolog
Matice hrvatske 9
21204 Dugopolje
021/688-708
suzana.levarda@mcanaliza.org


Silverex sapun je visoko vrijedan proizvod za svakodnevne higijenske potrebe te kao terapijski preparat u tretiranju akni te u svakodnevnoj toaleti ulkusa , dekubitusa i rana na koži.
Silverex sapun čisti kožu lica i tijela na prirodan način a istovremeno i njeguje kožu.
Da bi izbjegli isušivanje kože te moguće iritativne pa i alergiske popratne nuspojave tijekom uporabe standardnih parfimiranih higijenskih pripravaka savjetuje se Silverex sapun ,koji se koristi u svakodnevnoj njezi za održavanje čiste i zdrave kože lica i tijela.

Na taj način sprječavamo pretjerano isušivanje kože te moguću senzibilizaciju kože a kasnije i moguće doista " ozbiljne " alergijske reakcije nastale na parfeme i boje.

Silverex sapun se pokazao iznimno učinkovit u tretiranju akni jer čestice srebra koje su u sastavu sapuna sprječavaju nastanak i razvoj akni.
Preparat čisti kožu od nečistoće koja se nakupljanju tijekom dana na prirodan način i istovremeno suprimira stvaranje novih upalnih promjena.

Iznenađujuće dobri rezultati zapaženi su tijekom uporabe Silverex sapuna u svakodnevnoj njezi kože .

U samo par tjedana, svakodnevnom uporabom, zapaženo je značajno smanjenje upala te ubrzana epitelizacija i zarastanje rana.

Nema komentara:

Objavi komentar