petak, 30. ožujka 2012.

SILVEREX KAO PREVENTIVA I TERAPIJA


 
Liječnici često daju prednost preparatima i kemijskim supstancama koje su barem 100 godina u upotrebi, a tradicija zahtijeva i više. Srebro je u upotrebi u medicini još od davnina i jedno od najboljih i najučinkovitijih antimikrobnih agensa. Srebrni nitrat se u medicini koristi jos od 19 stoljeća i to naravno dodatno kao liječniku ulijeva povjerenje. Silverex je poboljšana varijanta starog lijeka s novom tehnologijom, gdje srebrna mrežasta pjena predstavlja prirodni antibiotik s  vrlo širokim spektrom djelovanja. Mnoge kožne bolesti i tegobe, kao i neugodne promjene na sluznicama najčešće su poprište infekcije i upale. Tu započinju svi problemi, i čak i mala upala koja tinja izaziva negativni kumulativni učinak na zdravlje cijelog tijela. Koža je vrlo važan organ koja utječe na cirkulaciju cijelog tijela, detoksikaciju, a vrlo često predstavlja emotivna stanja. Svima je jako stalo do zdrave i lijepe kože. I liječnicima koji žele vidjeti rezultate kod svojih pacijenata, i pacijentima koji žele uspješnu terapiju. 

Korištenje  srebra iz Silverex proizvoda može biti pravi užitak s posljedično lijepom, relaksiranom, sjajnom i zdravom kožom. Proljetne promjene s jačim temperaturama i prvim izlascima na sunce za mnoge mogu biti neugodni. Liječnici Silverex preporučaju svima kojima je koža osjetljiva i lako se zacrveni ili s pojavom prištića, posebno u doba proljeća i ljeta, da stalno uz sebe imaju Silverex spray koji trenutno ublažava tegobe, osvježava, a dugoročno štiti kožu i čini je sjajnom i zdravom. Za svakoga tko ima probleme s kožom koja je nečista preporučaju se Silverex proizvode: sapun, spray i tuš. Na taj način kožu održavamo čistom, i prema tome lošom podlogom za mikrobe. ma ja isto zelim lijepo vjenčanje..Ali nesto sto si mozemo priustit,a ne nesto sto ce nas u narednih 10 god bacit u kredit..

Za sve osobe s masnom i nečistom kožom, Silverex proizvodi zaista mogu biti veliko osvježenje i olakšanje u svakodnevnom životu. Silverex spray izgleda kao bočica privlačne kozmetike, nadopunjava se običnom vodom, i nakon pola sata spreman je za upotrebu. Silverex riješava mnoge neugodne tegobe ali neugodnih tegoba: akni i bubuljica, lošeg zadaha, gljivica na noktima, zaštite zubnog mesa, svrbeža nakon depilacije, uboda insekata, tvrde kože na stopalima, suhe i grube kože, znojenja i neugodnih mirisa tijela, herpesa, crvenila kože nakon brijanja, oštećene kose i prhuti...Vrlo ja važno napomenuti da su proizvodi Silverex  odobreni  od Američke Agencije za lijekove I Ministarstva zdravstva RH.

2 komentara: